G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,36
GR. ALTIN2.870,25
BTC2.119.710,93

Madde Bağımlısı Baba, Ankara’da Korkunç Şiddet Olayı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’nın Sincan ilçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, madde bağımlısı baba K.Ç. (40), eşi Yeter Ç. ve kızları 6 aylık Zeynep Ç. ile Selinay Ç.’yi (11) dövdü. K.Ç., evde uyuşturucu kullanıp geldikten sonra ailesine saldırdı. Bebeği Zeynep’e kafa attıktan sonra evden kaçan K.Ç.’nin komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Yaralılar, Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Zeynep Ç. ağır yaralandığı için yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.

Polis ekipleri tarafından yakalanan K.Ç., gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, uyuşturucu ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Tüm detaylarla birlikte olayın ardından aile fertlerinin sağlık durumlarının iyiye gittiği belirtildi. Bebeğin tedavisi yoğun bakımda devam ederken diğer aile üyelerinin durumları ise stabil olarak açıklandı. K.Ç.’nin uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle ailesine şiddet uyguladığı ve olayın ardından kaçtığı aktarıldı. Komşularının polise haber vermesiyle olaya müdahale edilirken, ailenin durumu da haber verilen hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çapta soruşturma başlattı. Aile içi şiddetin ve madde bağımlılığının getirdiği tehlikelerin bir kez daha ortaya çıktığı bu olayda, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi ile suçlunun yakalanarak adalete teslim edildiği belirtildi. Toplumun güvenliği ve huzuru adına gerekli adımların atıldığı, olayın aydınlatılması ve gereken cezaların verilmesi için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Madde Bağımlısı Baba, Ankara’da Korkunç Şiddet Olayı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!