G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

MKE ve Rheinmetall Eurosatory’de İş Birliği Geliştiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) ile Alman savunma devi Rheinmetall, 17-21 Haziran tarihleri arasında Paris Nord Villepinte Sergi Merkezi’nde gerçekleşen Eurosatory 2024 fuarında bir araya geldi. Fuarda 1,800’den fazla şirket kara ve hava savunma sistemleri ile siber güvenlik çözümlerinden en son teknoloji ürünlerini sergiledi. Ayrıca atölye çalışmaları, seminerler ve konferanslar düzenlenerek sektörün yenilikleri ve gelecekteki trendleri tartışıldı.

Eurosatory 2024 kapsamında Rheinmetall ile MKE arasında gerçekleşen toplantıda, mevcut tedarik konuları ele alındı ve iki firma arasındaki iş birliği genişletilmesi konusunda önemli adımlar atıldı. Toplantıda Rheinmetall-MKE işbirliğinin Türkiye ve Almanya’nın ihtiyaçlarını karşılayacak yeni projelerle güçlenmesi konusunda mutabakata varıldı.

Bu yeni projelerin hayata geçirilmesiyle iki ülke arası stratejik iş birliği artarken uluslararası alanda da önemli katkılar sağlanmış olacak. MKE’nin Eurosatory Fuarı’ndaki stratejik iş birliği hamlesinin yanı sıra Özbekistan Savunma Sanayisi ile de iş birliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşma, iki ülke savunma sanayileri arasındaki iş birliğini güçlendirecek ve ortak projelerin geliştirilmesine olanak tanıyacak.

Düsseldorf merkezli Rheinmetall, Litvanya ile imzaladığı iyi niyet anlaşması ile 155mm’lik mühimmat tesisi kurma planlarını duyurdu. Rusya-Ukrayna savaşının şirketin üretim kapasitelerini ve yatırımlarını arttırmasına yol açtığı belirtildi. Rheinmetall ayrıca rakip şirketleri satın alarak üretim kapasitesini artırmayı hedefliyor.

MKE ve Rheinmetall arasındaki iş birliği, Eurosatory Fuarı’nda dikkat çeken gelişmeler arasında yer alırken Rheinmetall’ın Litvanya’da yapacağı yeni yatırım da sektördeki ivmeyi artırmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MKE ve Rheinmetall Eurosatory’de İş Birliği Geliştiriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!