G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,84
GBP45,00
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,96
GR. ALTIN2.875,27
BTC2.084.291,89

Vatandaşın İlginç Çağrıları ALO 181’i Şenlendirdi! Kurban Bayramında Gelen Tuhaf Şikayetler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın çağrı merkezi hattı ALO 181, vatandaşların çeşitli çevresel konulardaki sorunlarına çözüm bulmak için hizmet veriyor. Bu hattı arayan vatandaşlar, kentsel dönüşüm, tapu ve kadastro konularının yanı sıra kıyılardaki kaçak yapılaşma gibi çevresel konular hakkında da destek alabiliyor. Ancak bazen ilginç şikayet ve istekler de gündeme geliyor.

Örneğin Kurban Bayramı’nda hattı arayan bir vatandaş, kestikleri boğanın çok büyük olduğunu ve 6 ortağı olduğunu belirterek, çağrı merkezi operatörlerinden birinin 7. ortak olup olamayacağını sordu. Başka bir vatandaş ise kestikleri kurbandan dolayı kan kokusu tuttuğunu dile getirerek, hangi ilacın kullanılması gerektiği konusunda tavsiye istedi.

Başkent Ankara’dan arayan bir vatandaş ise kurbanlık pazarındaki koyun ve keçilerin gürültü yapması nedeniyle uyuyamadığını belirterek, pazar yerinin taşınmasını talep etti. İstanbul’dan arayan bir diğer vatandaş ise kurban deri ve atıkları taşıyan aracın kokuya neden olduğunu bildirerek, aracı ihbar etti. Aynı şekilde İstanbul’dan arayan bir başka vatandaş ise kurban atıklarının geri dönüşüme katkı sağlayıp sağlayamayacağını sordu. Acemi kasapların kurbanlıklara çektirdiği eziyeti şikayet eden bir başka vatandaş ise bu kasapları ihbar etmek istediğini ifade etti. Tüm bu ilginç çağrılar, ALO 181’e gelen farklı talepler arasında yer aldı.

Çağrı merkezi hattı ALO 181, vatandaşların çevresel sorunlarına çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar, çeşitli konularda soru sormak, şikayette bulunmak veya bilgi almak için bu hattı arayarak destek alabiliyor. ALO 181’e gelen ilginç talepler ve sorular da görevlileri şaşırtmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vatandaşın İlginç Çağrıları ALO 181’i Şenlendirdi! Kurban Bayramında Gelen Tuhaf Şikayetler

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!