G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,84
GBP45,00
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,96
GR. ALTIN2.875,27
BTC2.084.291,89

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Arasındaki Görüşme İddiaları Gündemi Sallıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği iddiaları gündemi salladı. CHP lideri Özgür Özel’in son açıklamaları da konuşulurken, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, CNN Türk yayınında konuya dair açıklamalarda bulundu. Şendir, CHP’nin tarihine atıfta bulunarak, partinin en son 1977’de birinci parti çıktığını, şimdi ise 2024’te Özgür Özel’in genel başkanlığında birinci parti olduğunu belirtti.

Şendir’in açıklamalarına göre, Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın isimler, CHP içinde hareketlilik yaratmaya çalışıyorlar ve Ekrem İmamoğlu’nun da partideki gelişmelere karşı rahatsız olduğu iddia ediliyor. Ancak Kemal Bey’in Ekrem Bey’e kırgın olduğu ve görüşme yapacaklarına dair çıkan haberlerin aslı olmadığını belirtiyor.

Özellikle Özgür Özel’in performansının rahatsızlık yarattığı ve CHP’de bu doğrultuda hareket edilebileceği iddiaları konuşuluyor. Ancak Şendir, Ekrem İmamoğlu’nun CHP Genel Başkanı olabileceği yönünde çıkan tartışmaları da değerlendiriyor.

Kemal Bey’in Özgür Özel’e yönelik eleştirileri, CHP içinde farklı bakış açılarına neden olabilirken, Ekrem İmamoğlu’nun bu konuda nasıl bir tavır alacağı merak konusu. Partinin geleceği açısından önemli bir adım atılması beklenirken, Şendir, CHP’nin Kurultay’da alınan kararların belirleyici olduğunu ve liderliğin kaybederken de ortaya çıktığını vurguluyor.

Sonuç olarak, CHP içinde yaşanan bu gelişmeler, partinin geleceği ve liderlik konusunda belirsizlik yaratmaya devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel arasındaki ilişkilerin nasıl şekilleneceği, partinin yönünü belirleyecek önemli bir faktör olmaya devam edecek gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Arasındaki Görüşme İddiaları Gündemi Sallıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!