G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,55
CNY4,84
GBP44,93
EURO/USD1,09
BIST9.136,61
Petrol77,64
GR. ALTIN2.878,68
BTC2.084.757,71

Baba, Üç Çocuğunu Rehin Aldı – Özel Harekat Polisinin Operasyonu Kurtardı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ziya Gökalp Mahallesi İkbal Sokak’ta yaşanan olayda, N. F. adlı yabancı uyruklu bir baba, eşiyle tartıştıktan sonra evdeki üç çocuğunu rehin aldı. Bu durumu fark eden mahalle sakinleri hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, baba N. F.’yi ikna etmek için uzun süren çabalar sarfetti ancak sonuç alınamadı. Bunun üzerine özel harekat polisleri 6 saat sonra operasyon düzenleyerek çocukları kurtardı.

Operasyon sonrası gözaltına alınan N. F., polis merkezine götürülürken kurtarılan çocuklar annelerine teslim edildi. Anne ise çocuklarına sarılıp gözyaşı dökerken sağlık ekipleri, çocukları kontrol etmek üzere hastaneye götürdü. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı ve N. F. adlı baba gözaltına alındı.

Olay sırasında çocuklarını pencereden sarkıtan baba, çocukların çığlık atmasıyla dikkat çekti. Polis ekipleri sokakta önlem alırken, itfaiye ekipleri de tedbir amaçlı şişme yatak serdi. Ancak baba, polis ekiplerinin ikna çabalarına rağmen karşılık vermedi. Bu durum üzerine olay yerine özel harekat polisleri çağrıldı ve çocuklar operasyonla kurtarıldı.

Olayın meydana geldiği Ziya Gökalp Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, yaşanan olayın şokunu üzerlerinden atamadı. Olayın detaylarına ilişkin polis ekipleri geniş çaplı bir inceleme başlattı. Çocukları kurtarılan aile ise hastanede tedavi altına alındı. Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için mahalle sakinleri daha dikkatli olacaklarını belirtti.

Olayın ardından mahallede güvenlik önlemleri arttırıldı ve polis ekipleri sürekli olarak bölgede devriye gezmeye başladı. Mahalle sakinleri, benzer olayların yaşanmaması için daha fazla önlem alınmasını talep etti. Polis ekipleri ise vatandaşları bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık vereceklerini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Baba, Üç Çocuğunu Rehin Aldı – Özel Harekat Polisinin Operasyonu Kurtardı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!