G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,53
CNY4,84
GBP44,99
EURO/USD1,09
BIST9.128,49
Petrol77,53
GR. ALTIN2.876,14
BTC2.097.288,90

Atatürk Mahallesinde Bir Kadın Köpeğin Saldırısına Uğradı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atatürk Mahallesi Sait Karaali Sokak’ta meydana gelen olayda, Sakine Aslan isimli bir vatandaş motosikletle markete giderken bir köpeğin saldırısına uğradı. Köpeğin ısırması sonucunda bacağından yaralanan Aslan, hastanede tedavi edildikten sonra taburcu edildi.

Aslan, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, markete giderken köpeğin saldırdığını belirterek, köpekler yüzünden kaç kişinin öldüğünü sorguladı. Hayvanseverlere seslenerek, köpeklere sahip çıkmanın evde beslemekle sınırlı olması gerektiğini dile getirdi ve köpekler yüzünden acı çekmek zorunda olup olmadığını sordu.

Mağdur olan Sakine Aslan, Samandağ Belediye Başkanı’na seslenerek köpeklerin artan saldırganlığına çözüm bulunmasını istedi. Köpeklerin sayısının arttığını ve çoluk çocuğa saldırdığını belirten Aslan, 10 gün boyunca çalışamayacağını ve mağdur olduğunu ifade etti.

Olayın yaşandığı Atatürk Mahallesi Sait Karaali Sokak’ta köpek saldırısı sonucu yaralanan Sakine Aslan, bu tür durumların tekrarının yaşanmaması ve benzer mağduriyetlerin önlenmesi gerektiğini vurguladı. Sakine Aslan, yaşadığı travmatik olay sonrasında duyduğu endişeyi ve köpeklerin artan tehlikesine dikkat çekerek, yetkililerden konuya duyarlılık göstermelerini istedi.

Sonuç olarak, Atatürk Mahallesi’nde meydana gelen köpek saldırısında yaralanan Sakine Aslan, köpeklerin artan saldırganlığına dikkat çekerek benzer olayların önüne geçilmesi ve mağduriyetlerin yaşanmasının engellenmesi çağrısında bulundu. Sakine Aslan, yaşadığı travmanın etkisiyle tekrar çalışamayacak durumda olduğunu belirtirken, yetkililerden konuya çözüm bulmalarını ve toplumun güvenliğini sağlamalarını beklediğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Atatürk Mahallesinde Bir Kadın Köpeğin Saldırısına Uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!