G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO37,51
CNY4,83
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,48
GR. ALTIN2.892,65
BTC2.043.741,79

Bakan Bak’tan Bulutlu Bayram Açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rize Belediyesi, Kurban Bayramı’nın 2. gününde 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda bayramlaşma töreni düzenledi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, ve Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan gibi önemli isimler katıldı. Tören sonrasında, katılımcılara kavurma ile pilav ikram edildi.

Bayramlaşma sonrasında bir açıklama yapan Bakan Bak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İspanya ve Fransa ziyaretlerinde Gazze’de yaşanan olayları gündeme taşıdığını belirtti. Bak, zulme son verilmesi gerektiğini vurgulayarak, Türkiye’nin bu olaylar karşısında derin üzüntü içinde olduğunu söyledi. Ayrıca, dünya liderleriyle görüşmelerin devam ettiğini de dile getirdi.

Bakan Bak, Almanya’da devam eden şampiyonalar ve olimpiyatların önemine de değindi. Almanya ile İskoçya maçıyla başlayan şampiyonanın büyük ilgi gördüğünü belirten Bak, milli takımımızın Gürcistan karşısında oynayacağı maç için tüm vatandaşları ekran başına beklediklerini ifade etti. Ayrıca, Paris olimpiyatları için de çalışmaların sürdüğünü dile getiren Bakan Bak, sporun ve özellikle milli takımımızın desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Toplantıya katılanlar, bayramlaşmanın ardından duygusal anlar yaşadıklarını belirtti. Toplumun birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, bir araya gelmenin önemini dile getirdiler. Belediye Başkanı Rahmi Metin ise yaptığı konuşmada, Rize’nin birlik ve beraberlik içinde daha da güçleneceğine inandıklarını belirtti. Bayramın coşkusu ve birlik mesajlarıyla son bulan tören, katılımcılar arasında olumlu yorumlarla karşılandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Bak’tan Bulutlu Bayram Açıklaması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!