G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,47
CNY4,83
GBP44,79
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,28
GR. ALTIN2.897,35
BTC2.059.297,63

Adana’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Su Sıkıntısı: Bayramda Bile Susuz Kalıyorlar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sarıçam ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde, birçok sokakta içme suyu mevcutken 138. Sokak’ta yaşayanlar yıllardır suyun sabahın erken saatlerinde kesildiğini ve akşam geç saatlerde geri geldiğini söylüyor. Ancak herhangi bir arıza olmamasına rağmen bu sıkıntıyla karşılaşan mahalle sakinleri durumu Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a iletti.

Hanifi Gidik, yaklaşık 4 yıldır su kesintisi problemiyle karşı karşıya olduklarını belirterek, sabah saat 10’da suyun kesildiğini ve gece 22.00-23.00 saatlerinde geri geldiğini dile getirdi. Bayram gününde bile su sıkıntısı çektiklerini ve bu durumu yaşamaktan bıktıklarını ifade eden Gidik, mahallenin çevresindeki diğer sokaklarda su kesintisi olmadığını belirtti.

Nurgül Yıldız da, çamaşır ve bulaşık yıkayamadıklarını, duş alamadıklarını söyleyerek, berbat bir durumda olduklarını dile getirdi. Kurban bayramında dahi su sorunlarının devam ettiğini belirten Yıldız, yetkililerden yardım gelmediğini belirtti. Mahalledeki bu sorun nedeniyle hatta taşınmayı dahi düşündüğünü sözlerine ekledi.

Mahalle sakinleri, sorunlarının bir an önce çözülmesi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan yardım istiyor. Ancak şu ana kadar herhangi bir çözüm bulunamadığı için su kesintisi sorunu devam etmektedir. İlgili makamların bu duruma bir an önce müdahale etmesi ve sorunu çözmesi mahalle sakinleri için büyük bir ihtiyaç olarak ön plana çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Adana’da Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde Su Sıkıntısı: Bayramda Bile Susuz Kalıyorlar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!