G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,49
CNY4,85
GBP44,77
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,20
GR. ALTIN2.914,65
BTC2.075.433,55

Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı: Birlik ve Beraberlik Önemli!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Kurban Bayramı öncesinde yayınladığı mesajda Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı. Bakan Kasapoğlu, bayramların toplumdaki paylaşma ve yardımlaşma duygularının en güzel örneklerinin sergilendiği günler olduğunu belirtti. Kurban Bayramlarının, milletin birliğini pekiştirmesi, kardeşlik ve dostluk bağlarını güçlendirmesi için bir fırsat olduğunu ifade etti.

Bakan Kasapoğlu, toplumsal dayanışmanın önemine de dikkat çekerek, bayramın birlikte edilen duaların toplumsal dayanışmanın sembolü olduğunu belirtti. Bayramların manevi atmosferinin mutluluğu artırırken dünya genelindeki çatışmalar ve zulümlerin yürekleri dağladığını belirtti. Özellikle Filistin topraklarındaki duruma dikkat çeken Kasapoğlu, İsrail’in insanlık dışı tutumunun masum insanların yaşamlarını yitirmesine sebep olduğunu dile getirdi.

Filistin için barış ve adalet temennisinde bulunan Bakan Kasapoğlu, toplumsal dayanışmanın en güçlü sembollerinden birinin bir araya gelerek dualar etmek olduğunu ifade etti. İnsanları birleştiren gücün bayramlarda daha da belirgin olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, tüm İslam alemine barış ve huzur diledi.

Bakan Kasapoğlu mesajının sonunda tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı en içten dileklerle kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diledi. Birlik ve beraberlik içinde, dostluk ve kardeşlik duygularıyla kenetlenmiş bir millet olarak, birlikte nice bayramları idrak etme arzusuyla, Kurban Bayramını kutladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun Kurban Bayramı Mesajı: Birlik ve Beraberlik Önemli!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!