G-QXXHXL9JW0
USD34,30
EURO37,54
CNY4,85
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST9.012,50
Petrol78,51
GR. ALTIN2.916,53
BTC2.077.296,65

Şehit Ailelerinin Dokunaklı Ziyareti: Bayram Öncesi Şehitliği’nde Dualar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı öncesinde şehit aileleri ve yakınları, Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret ederek sevdikleri şehitlerin mezarlarını temizledi ve çiçekler bıraktı. Aileler aynı zamanda Kur’an-ı Kerim okuyarak dualar ettiler, şehitlerini yalnız bırakmadılar.

Merve Şahin, şehit olan yakını hakkında konuşarak duygularını ifade etti. 2 yıl önce şehit olan komanda üsteğmenin Adana Kozan’da görev yaptığını ve acılarının çok büyük olduğunu belirtti. Bayramlarda bu duyguların daha da zorlaştığını dile getirdi.

Kurban Bayramı öncesi oğlunun mezarını ziyaret eden şehit annesi Emine Yavuz, oğlunu çok özlediğini ve onun olmadan geçirdikleri yedinci bayramı hatırlattı. Emine Yavuz, oğlunun nefesini almadan ve sesini duymadan bayram geçirmenin çok zor olduğunu ifade etti. Mezar ziyaretlerinin kendilerine huzur verdiğini ve burada evlatlarını yanlarında hissettiklerini söyledi.

Şehit annesi Hatice Özer ise oğlundan ayrılışının üzerinden 8 yıl 2 ay geçtiğini ve acılarının büyük olduğunu belirtti. Oğlunun kendisine dik durması için bir mektup yazdığını ve bu nedenle dik durmaya çalıştığını dile getirdi. Hatice Özer, son bir aydır memlekette olduğunu ve oğlunun toprağını özlediğini söyledi.

Şehit ailelerinin ziyareti, hem şehitlerin anılarını yaşatmaya hem de bayram öncesinde duygusal destek vermek amacıyla gerçekleşti. Aileler, dualarını eksik etmeyerek sevdiklerini saygı ile andılar. Edirnekapı Şehitliği’nde buluşarak bir araya gelen aileler, birlik ve dayanışma içinde büyük bir duygusal destek verdiler. Bu ziyaretler, şehitlerin unutulmadığını ve onların ailelerine verilen destek ve saygının devam ettiğini gösterdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehit Ailelerinin Dokunaklı Ziyareti: Bayram Öncesi Şehitliği’nde Dualar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!