G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,52
CNY4,85
GBP44,84
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol79,30
GR. ALTIN2.929,86
BTC2.156.340,77

Telefon bayisinde kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün akşam Osman Temiz Mahallesi’nde yaşanan olayda, Kamuran Özdemir ve Mustafa Ağırbaş isimli iki kişi, daha önce aralarında husumet bulunan telefon bayi sahibi Samet B.’nin iş yerine gitti. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Samet B., tabancasını çıkararak Özdemir ve Ağırbaş’a ateş etti ve olay yerinden kaçtı. Kamuran Özdemir olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Mustafa Ağırbaş da kaldırıldığı 29 Mayıs Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

Kaçan Samet B., polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Mustafa Ağırbaş’ın cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Olayın geçmişe dayalı bir husumetten kaynaklandığını belirten Mustafa Ağırbaş’ın amcası Üven Ağırbaş, “Olayın sebebi 8 yıl önce yaşanan bir husumet. Karşı tarafın suçu hafifletmek için farklı iddialarda bulunduğunu düşünüyoruz. Bu olayın haneye tecavüz ya da haraç alma gibi sebeplerle gerçekleşmediğini düşünüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Soruşturma devam ederken, olayın detayları ve nedenleri üzerinde çalışmalar sürüyor. Yaşanan olay, mahalle sakinlerinde endişe yaratırken, polis ekipleri de olayın aydınlatılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, olayın tam olarak neyin sonucunda gerçekleştiği ve olay yerindeki detaylar üzerinde de detaylı incelemeler yapılıyor.

Olayın taraflarıyla ve tanıklarla yapılan detaylı sorgulamalar sonucunda, olayın arka planı ve detayları da netleşmeye başlıyor. Ancak olayın iç yüzü hala tam olarak aydınlatılamamış durumda. Olayın neden silahlı bir kavgaya dönüştüğü ve taraflar arasındaki husumetin detayları da soruşturmanın odak noktasını oluşturuyor. Olayın aydınlatılması ve adalete gereken cezanın uygulanması için devam eden soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Telefon bayisinde kavga: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!