G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

Doğuş Grubu “Sanata Bi Yer” Platformuyla Genç Sanatçıları Destekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Doğuş Grubu, 2015 yılından bu yana genç sanatçılara destek olmak amacıyla başlattığı “Sanata Bi Yer” platformu ile sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu platform, “erişilebilir sanat” felsefesiyle genç sanatçıların eserlerini sergileyerek onları desteklemektedir.

Sanata Bi Yer, farklı disiplinlerden gelen çağdaş sanatçıların eserlerini sergilediği ve çeşitli konularda seminerler düzenlediği etkinliklere ev sahipliği yapmaktadır. Büyükdere35 iş birliğiyle gerçekleştirilen yeni sergi, sanatseverlere kapılarını açmış durumdadır.

Doğuş Grubu’nun desteklediği genç sanatçılar, sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor. Bu sanatçılar, “Sanata Bi Yer” platformunun desteğiyle eserlerini geniş kitlelere ulaştırma fırsatı bulmaktadır. Platform, genç sanatçıları destekleyerek onların sanat dünyasında daha fazla yer almalarını sağlamaktadır.

Sanata Bi Yer platformu, Büyükdere35 iş birliğiyle düzenlenen etkinliklerle genç sanatçıları desteklemeye devam etmektedir. Her ay düzenlenen sergiler, sanatseverlerin ilgisini çekmekte ve genç sanatçıların eserlerine erişimlerini kolaylaştırmaktadır.

Genç sanatçıları destekleme misyonuyla yola çıkan Doğuş Grubu, “Sanata Bi Yer” platformu aracılığıyla genç yetenekleri keşfetmeye ve onları desteklemeye devam ediyor. Büyükdere35 iş birliğiyle düzenlenen etkinlikler, genç sanatçıları daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı sunmaktadır.

Sanata Bi Yer platformu, genç sanatçıları desteklemek ve onların eserlerini geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Doğuş Grubu’nun bu platform aracılığıyla genç sanatçılara sağladığı destek, sanat dünyasında yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak tanımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doğuş Grubu “Sanata Bi Yer” Platformuyla Genç Sanatçıları Destekliyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!