G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol79,03
GR. ALTIN2.928,78
BTC2.161.366,43

Sümer Holding’e Ait 14 Taşınmazın Satışı İçin İhale Düzenlenecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ Genel Müdürlüğü’ne ait taşınmazların satışı için bir duyuru yayımladı. Resmi Gazete’de yer alan duyuruya göre, Sümer Holding’e ait 8 ilde bulunan toplam 14 taşınmazın satışı için ihale düzenlenecek. Bu taşınmazlar, satış yöntemiyle özelleştirilecek ve ihaleler pazarlık usulüyle yapılacak.

Adana’nın Kozan, Bingöl’ün Genç, Mardin’in Artuklu, Nevşehir’in Avanos, Trabzon’un Araklı, Manisa’nın Alaşehir ve Kırkağaç ilçelerinde bulunan toplam 14 taşınmaz, satış yöntemiyle özelleştirilecek. Bu taşınmazlara ilişkin ihale şartnamesi bedeli 3 bin lira ile 5 bin lira arasında değişirken, geçici teminat bedelleri ise 100 bin lira ile 750 bin lira arasında değişmektedir.

Niğde ve Trabzon’daki taşınmazlar için son teklif verme tarihi 11 Temmuz olarak belirlenmiştir. Diğer taşınmazlar için ise son teklif verme tarihi 10 Temmuz’dur. İhaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif alınarak ve görüşmeler yapılarak “pazarlık” usulüyle gerçekleştirilecektir. Daha sonra pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla yapılacak açık artırmayla ihale sonuçlandırılacaktır.

Teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alması, ayrı teklif sunması ve gerekli belgeleri, kuruluşun “Bahçekapı Mahallesi Atatürk Orman Çiftliği Kümeevleri No: 4 (06797) Etimesgut/ANKARA” adresine son teklif verme tarihi saat 17.00’ye kadar elden teslim etmeleri gerekmektedir. Özelleştirme süreciyle ilgili detaylı bilgilere, ihale şartnamesinde yer alan maddelerden ulaşılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sümer Holding’e Ait 14 Taşınmazın Satışı İçin İhale Düzenlenecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!