G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,44
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,45
GR. ALTIN2.869,44
BTC2.160.704,28

Ön Lisans KPSS Başvuruları Bugün Başladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖSYM, ön lisans seviyesindeki KPSS sınavı için başvuruların başladığını duyurdu. 1 Eylül tarihinde yapılacak olan sınav için başvurular bugün başladı ve 2 Temmuz’a kadar devam edecek. Sınav ücreti 350 lira olarak belirlendi.

KPSS ön lisans sınavı 1 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nda görev almak isteyenler için ise DHBT sınavına girecekler. DHBT sınavı 22 Eylül tarihinde yapılacak ve başvurular 9-15 Ağustos tarihleri arasında alınacak. ÖSYM’nin internet sitesinde 2024-KPSS Ön Lisans Kılavuzu’na ulaşarak detaylı bilgiye erişebilirler.

Sınavlara başvurular elektronik ortamda, ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM’nin resmi internet sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapılabilir. Başvuru süreci 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

Ön lisans mezunları için heyecan verici bir süreç olan KPSS sınavı için başvuruların başladığını belirten ÖSYM, adaylara başvuru süreciyle ilgili detaylı bilgileri içeren duyuruları iletmeye devam ediyor. Adaylar, sınav tarihlerine ve başvuru koşullarına ilişkin güncel bilgileri ÖSYM’nin resmi internet sitesinden ve kaynaklardan takip edebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ön Lisans KPSS Başvuruları Bugün Başladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!