G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Aleksey Navalni’nin Ölümü Sonrası Yulia Navalnaya’dan Putin’e Sert Mesaj: Adalet Önüne Çıkacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rus muhalif Aleksey Navalni, 18 Mart 2021 tarihinde kaldığı cezaevinde hayatını kaybetti. Navalni’nin ölüm haberinin ardından Batılı ülkeler, Navalni’ye yönelik tutumundan dolayı Rusya’ya tepki gösterdi.

Tepkisini dile getirenler arasında Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya da vardı. Yulia Navalnaya, eğer kocasının ölüm haberi doğruysa Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘in adalet önüne çıkarılması gerektiğini belirtti. Putin’in cezalandırılmasını isteyen Navalnaya, Putin ve yardımcılarının cezalandırılmasını dileyerek adaletin yerine gelmesini istedi.

Yulia Navalnaya, Putin’e yönelik sert eleştirilerde bulunarak onun ve yardımcılarının ülkeye, ailesine ve kocasına yaptıklarından dolayı cezalandırılacaklarını belirtti. Ayrıca uluslararası topluma ve insanlara seslenerek Putin’in yönetimini sona erdirmek için bir araya gelinmesi gerektiğini söyledi. Rusya’daki rejimi yenmek için cesur ve kararlı bir şekilde hareket etmek gerektiğini vurguladı.

Yulia Navalnaya, konuşmasında Putin’i hedef almaya devam ederek Putin’in geçmişte yaptığı zulümlerden dolayı bizzat sorumlu tutulmasını istedi.

Navalnaya’nın bu tavrı, Navalni’nin ölümünün ardından Rusya’da ve dünya genelinde siyasi gerginliğin artmasına sebep oldu. Aleksey Navalni’nin ölümü ve eşi Yulia Navalnaya’nın açıklamaları, Rusya’da siyasi belirsizliğe ve hükümetle muhalefet arasındaki gerilime yol açtı. Aleksey Navalni’nin eşi Yulia Navalnaya’nın Putin’e yönelik sert eleştirileri ve adalet talepleri, Rusya’da ve uluslararası alanda dikkatle takip edilmeye devam etmektedir.

Bu açıklamalar, Navalni’nin ölümünden sonra Rusya’da ve dünya genelinde siyasi gerginliğin artmasına neden olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Aleksey Navalni’nin Ölümü Sonrası Yulia Navalnaya’dan Putin’e Sert Mesaj: Adalet Önüne Çıkacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!