G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da cinayete kurban giden Sinan Ateş’in eşiyle görüştü! Ayşe Ateş’ten açıklama geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da cinayete kurban giden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş’le görüştü. 30 Aralık 2022’de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul edildi. Görüşmeye çocukları Bengisu ve Banuçiçek de eşlik etti. Ayşe Ateş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a eşinin ölümüyle ilgili soruşturma sürecine ilişkin bilgi verdi.

Cumhurbaşkanlığı, Erdoğan’ın Ayşe Ateş ile yaptığı görüşmeye dair bir fotoğraf paylaştı. 30 Aralık 2022’de gerçekleşen silahlı saldırıya ilişkin hazırlanan iddianame, Ankara 32’nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilirken, ilk duruşma 1 Temmuz’da görülecek.

Ayşe Ateş, Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Görüşmenin yaklaşık 3 saat sürdüğünü belirten Ateş, Erdoğan’a teşekkür etti. Ateş, görüşmeye Cumhurbaşkanı Özel Kalemi Hasan Doğan ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katıldığını dile getirdi. Ateş, Erdoğan’ın kendilerini uzun uzun dinlediğini ve dosya hakkında detaylı bir konuşma gerçekleştirdiklerini aktardı.

Erdoğan ile yapılan görüşmede talepte bulunup bulunmadığı sorulan Ateş, tek isteğinin yargı sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanması ve adaletin sağlanması olduğunu belirtti. Erdoğan’ın da bu konuda gerekenin hızlı bir şekilde yapılacağına dair söz verdiğini ifade etti.

Ayrıca, Erdoğan’ın görüşmede Ayşe Ateş ve kızlarına uzun süre hakkında konuşma fırsatı tanıdığı ve oldukça olumlu bir atmosferde geçen görüşme sonrasında Ateş’in memnuniyetini dile getirdiği de basına yansıdı. Basın mensupları, Erdoğan’ın görüşmede neler konuşulduğuyla ilgili detaylar için AK Parti’den yapılan ilk açıklamayı ve CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova’nın paylaştığı bilgileri takip etmeye devam ediyorlar. Ateş’in, adaletin mutlaka yerini bulmasını ve suça karışanların hesap vermesini istemesi de dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da cinayete kurban giden Sinan Ateş’in eşiyle görüştü! Ayşe Ateş’ten açıklama geldi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!