G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.168.781,34

Bakan Koca, Hastane Ziyaretleri ve Onaylı Randevu Sistemi Değerlendirmesi Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis’te basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hastane ziyaretlerinin devam edeceğini ve Perşembe günü Çam ve Sakura Hastanesi’ni ziyaret edeceğini duyurdu. Bu ziyaretlerin ardından elde edilen verilerle değerlendirmelerin yapılacağını belirten Bakan Koca, Onaylı Randevu Sistemi’nin bir aylık sürecinin sonuçlarını da değerlendireceklerini söyledi.

Onaylı Randevu Sistemi’nin kullanımıyla memnuniyet oranının yüksek olduğunu belirten Bakan Koca, sistemin devreye girmesinin şikayetleri önemli ölçüde azalttığını ifade etti. Tetkiklerle ilgili benzer bir sistemi de devreye alacaklarını söyleyen Koca, MR, tomografi gibi tetkiklerin yanı sıra ameliyatlar dahil bütün randevuların bu kapsamda değerlendirileceğini vurguladı.

Onaylı Randevu Sistemi’nin ilk aylık değerlendirmesini bayramdan sonra açıklayacaklarını belirten Sağlık Bakanı Koca, sistemle ilgili vatandaşların gösterdiği sadakatin arttığını ve sağlık çalışanlarının fedakarlığına vurgu yaptı.

Son günlerde kuduz vakalarında artış olup olmadığı hakkındaki bir soruya cevap veren Bakan Koca, “Kuduz vakalarındaki artıştan tedbir alınması gerektiği anlaşılıyor. Tedbir olarak ötanazi uygulanması mı gerekiyor, açıkçası insani olarak bu konuda fikrimi belirtmek istemiyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bakan Koca, Hastane Ziyaretleri ve Onaylı Randevu Sistemi Değerlendirmesi Yaptı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!