G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.168.781,34

Meral Akşener, İsmail Saymaz’ın iddialarına yanıt verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak iddialara cevap verdi. Akşener, gazeteci İsmail Saymaz’ın kendisi hakkında ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi. Akşener, Saymaz’ın “Ankara Çankaya’da TBMM’ye yakın ofis açtığı” ve bir iş adamının Yargıtay’daki dava için ricacı olduğu iddialarını yalanladı.

Akşener, basının özgürlüğü ve gazetecilik etiği konularına vurgu yaparak, gazetecilerin doğru ve tarafsız bilgiyle vatandaşı aydınlatma sorumluluğunu hatırlattı. Son günlerde gazetecilik mesleğindeki yozlaşmaya dikkat çeken Akşener, İsmail Saymaz’ın kendisi hakkında ortaya attığı asılsız iddialara üzüntüyle şahit olduğunu belirtti.

İsmail Saymaz’ın 11 Haziran 2024 tarihindeki açıklamalarını da eleştiren Akşener, Saymaz’ın doğruluk payı olmayan iddialarının sadece kendisini değil, Türk Mahkemeleri ve Cumhurbaşkanı’nı da zan altında bıraktığını ifade etti. Ayrıca, İsmail Saymaz’ın sosyal medya üzerinden yaptığı “Cinnah Caddesi’nde ofis açtı” paylaşımının da gerçek dışı olduğunu belirtti.

Akşener, ofis açma gibi bir planının olmadığını ve gerçeği yansıtmayan iddiaların yayılmasına karşı hukuki yollara başvuracağını açıkladı. İsmail Saymaz ve benzeri gazetecilere tarafsız, dürüst ve sorumlu bir şekilde habercilik yapma çağrısında bulunan Akşener, yanlış bilgilerin yayılmasını önlemek adına bu açıklamayı yapma gereği duyduğunu belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meral Akşener, İsmail Saymaz’ın iddialarına yanıt verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!