G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.162.566,19

CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de Atama Bekleyen Engelli Öğretmene Yardım Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bir dizi program için İzmir’e geldi ve Konak ilçesinde bulunan CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaret sırasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve ilçe belediye başkanları tarafından çiçeklerle karşılandı.

Karşılama esnasında atama bekleyen bir engelli öğretmen, Özel’e yardım talep etti. Özel, bu talebe cevap olarak geçen sene CHP’nin sayesinde 5 bin engelli öğretmenin atandığını belirtti. Toplantı basına kapalı şekilde gerçekleşti. Daha sonra Özel, Kültürpark’ta bulunan İzmir Sanat Başkanlık Çalışma Ofisi’nde Tugay’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Özel, İzmir’deki iç öz eleştiri sürecinden bahsederek, Manisa’da yüzde 60 oy alınan bir yerle kıyaslandığında İzmir’de alınan oy oranının düşük olduğunu kabul etti. Ancak doğru bir stratejiyle neredeyse bütün belediyeleri kazandıklarını belirtti ve İzmir’in daha yüksek başarılara ulaşması için çalışacaklarını söyledi. Özel, CHP’ye karşı yapılan sert kampanyalara işaret ederek, yetkinin artık Cemil Tugay ve diğer belediye başkanlarında olduğunu vurguladı.

Türkiye Belediyeler Birliği seçimleriyle ilgili olarak, Özel AK Parti ve MHP’nin birlikte çoğunluğu sağlayarak tüm yönetimi alırken, CHP’nin tek başına çoğunluğu sağlayıp paylaşmayı teklif ettiğini ve bu teklifin reddedildiğini söyledi. Özel, demokratik bir anlayışla yüzde 50 artı 1’i alıp yüzde 100 yetki kullanmanın doğru olmadığını savundu.

Son olarak, Özgür Özel, sosyal medya hesabından paylaştığı tebrik mesajında Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ı NATO Parlamenterler Asamblesi Başkan Yardımcılığı görevine seçilmesi dolayısıyla tebrik etti. Öztrak’ın yeni görevinde de başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inandığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir’de Atama Bekleyen Engelli Öğretmene Yardım Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!