G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.165.174,76

Balıkesir’de Çalınan Silah Kayıplara Karıştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de 2009 yılında bir villada yaşanan hırsızlık olayında Sig Sauer marka 9 mm ruhsatlı bir tabanca çalındı. Silahın sahibi A.G., hırsızlığı Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirdi ve U716663 seri numaralı silah için çalıntı kaydı oluşturuldu. Silah, yaklaşık 1 buçuk yıl sonra Deniz Urcan’ın işyerinde bulundu ve Urcan, silahın arkadaşı Ayhan Bora Kaplan’a ait olduğunu belirtti. İddiaya göre, Kaplan da silahın kendisinin kullandığını kabul etti. Ankara Kriminal Polis Laboratuarı Müdürlüğüne götürülen silahın seri numarası kayıtlara U716663 yerine ‘sehven’ U176663 olarak düşürüldü. Silah Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Hazırlık Bürosu tarafından mühürlü poşette emanete alındı.

Ancak silahın gerçek sahibi olan A.G., olayı araştırınca kaybolan silahının Kaplan’ın üzerindeki silah ile aynı olduğunu keşfetti. Yargıtay, ‘sehven’ yanlış yazılan U716663 seri numaralı silahın ruhsattaki sahibine iade edilmesine karar verdi. Ancak A.G., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Emanet Memurluğuna gittiğinde silahının kendisine iade edilmeyeceği cevabını aldı. Mahkeme kararı olmasına rağmen silahın bulunamaması üzerine A.G., Ankara Emniyet Müdürlüğü ve Savcılık gibi kurumlarda da aramalar yaptı ancak hiçbir iz bulamadı. Silahın savcılıkta kaybolmuş olabileceği iddia edildi.

Bu olayda silahın sahibi A.G., uzun yıllarını peşine düşecek kadar silahına bağlıydı. Mahkeme kararına rağmen silahının kendisine iade edilmemesi ve silahın kaybolması durumu, durumu daha karmaşık bir hal aldı. Konuyla ilgili olarak yapılacak olan detaylı araştırmalar ve soruşturmalar sonucunda silahın akıbeti hakkında net bir sonuca varılmaya çalışılacak. Ancak şu anki durumda silahın ne şekilde kaybolduğu ve ortadan nasıl yok olduğu belirsizliğini korumaktadır. Bu nedenle konunun üzerinde titizlikle durulması gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir’de Çalınan Silah Kayıplara Karıştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!