G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.172.093,42

Antalya ve Ankara’da Aniden Gelen Şiddetli Yağış! Araçlar ve Yollar Sular Altında Kaldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya’da yaşanan ani hava değişikliği ve sağanak yağış şehirde olumsuz etkilere neden oldu. Kentte 46 dereceye kadar yükselen hava sıcaklığı, bugün birden 24 dereceye düştü. Sağanak yağışla birlikte şiddetli rüzgarın etkisiyle ağaçlar devrildi ve su birikintileri oluştu. Üzerine ağaç devrilen araç sahipleri ise mağdur olduklarını belirterek üzüntülerini dile getirdiler.

Ankara’da da sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara genelinde öğle saatlerinden itibaren sağanak ve kuvvetli gök gürültülü yağışların beklendiğini duyurmuştu. Sağanak yağışın etkisiyle başkentte yollar göle döndü, vatandaşlar zor anlar yaşadı. Sağanağın gece boyunca devam etmesi bekleniyor.

Ankara Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında da yoğun yağış nedeniyle seferler iptal edildi. Yolcuların mağduriyet yaşamaması için ulaşımları otobüsle sağlanacak. Şehirdeki alt yapı sorunları da yağışın etkisiyle açığa çıktı, vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, önümüzdeki günlerde yeni bir sıcak hava dalgasının da beklendiğini açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya ve Ankara’da Aniden Gelen Şiddetli Yağış! Araçlar ve Yollar Sular Altında Kaldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!