G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.165.174,76

Denizli’de 100. Yıl Atatürk Ormanı’nda çıkan yangına müdahale edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Akan Mahallesi’nde bulunan 100. Yıl Atatürk Ormanı’nda çıkan yangına çevre birimler hızlıca müdahale etti. Denizli Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanlığı’na bağlı araçlar ve personel, yangını kontrol altına almaya çalıştı. Toplamda 30 hektarlık orman alanı yangından zarar gördü.

Yangının ardından Aktepe Mahallesi’nde de orman yangını çıktı. Ekipler, havadan ve karadan müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yaklaşık 30 hektar alan zarar gördü. İtfaiye ve polis ekipleri, 100. Yıl Atatürk Ormanı’ndaki yangının kaynağını araştırdı. Yapılan incelemede, bir fabrika inşaatında kaynak yapılırken çıkan kıvılcımın yangına neden olduğu belirlendi. Sıçrayan kıvılcımın kuru otları tutuşturması sonucu yangın hızla büyüdü ve ormana sıçradı.

Polis ekipleri, fabrika inşaatında kaynak yapan üç şüpheliyi gözaltına aldı. S.M., H.M. ve M.M. adlı kişilerin sorgusu devam ediyor. Aktepe Mahallesi’ndeki yangının sebebi ise halen araştırılıyor. Ekipler, orman yangınlarının tekrarlanmaması için önlemler almaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizli’de 100. Yıl Atatürk Ormanı’nda çıkan yangına müdahale edildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!