G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.169.196,81

Şişli’de Cadde Üzerinde Silahlı Kovalamaca: Pastanede Çay Kavgası Kanlı Bitti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şişli Feriköy’de meydana gelen olayda, Pazar günü saat 15.30 sıralarında cadde üzerinde bulunan bir pastanede İ.D. adlı bir kişi garsondan bağırarak çay istedi. Bu durumu fark eden T.S. ise İ.D.’yi uyararak sessiz olması konusunda uyardı. Ancak bu uyarı üzerine aralarında tartışma çıktı ve kısa sürede kavga başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine T.S., silahını çekip İ.D.’yi kovalamaya başladı.

İki kişi arasında yaşanan kovalamaca sonucunda Feriköy Mezarlığı’na sığınan İ.D., cami avlusunda T.S. tarafından silahla bacağından vuruldu. Yaralanan İ.D. çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İ.D. ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından polis ekipleri olay yerine ulaşarak T.S.’yi kıskıvrak yakaladı. Emniyete götürülen şahıs, bağırmaması için uyardığını ancak İ.D.’nin küfür etmesi sonucu silahını çekip vurduğunu söyledi. İşlemleri tamamlanan T.S., “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşanan bu olay, kameralara da yansırken, çevredeki vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Şişli Feriköy sakinleri ise olaydan duydukları endişeyi dile getirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, T.S.’nin tutuklanmasıyla birlikte güvenlik önlemleri de artırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şişli’de Cadde Üzerinde Silahlı Kovalamaca: Pastanede Çay Kavgası Kanlı Bitti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!