G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.168.712,80

İstanbul’da mezuniyet töreninde led ekran faciası: 6 kişi hastaneye kaldırıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın ardından 6 kişi hafif yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği esnada panik yaşayan kalabalık içinde birçok kişi yaralanma riski atlattı. Törene katılanların çoğu şok içindeydiler ve hemen olay yerinden kaçmaya çalıştılar.

Hastaneye kaldırılan 6 yaralıdan ikisi durumu ciddiyet gösterdiği için yoğun bakıma alındı. Diğer yaralılarda ise hafif yaralanmalar mevcuttu ve tedavileri devam ediyor. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, hemen müdahalede bulundular ve yaralılara gereken tıbbi yardımı sağladılar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza sonrasında olay yerinde inceleme yaparken, okul sahibi de gözaltına alındı. Kazanın neden meydana geldiği henüz netlik kazanmazken, konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Konser salonu yetkilileri ise kaza sonrasında bir açıklama yaparak, yaşanan üzücü olaydan dolayı duydukları derin üzüntüyü dile getirdiler. Led ekranın düşme nedeni hakkında henüz bir bilgi verilmezken, incelemeler devam ediyor.

Mezuniyet törenine katılan öğrenci, öğretmen ve veliler ise olayın şokuyla hala etkilenmeye devam ediyorlar. Törene katılan bir veli, “Aniden led ekranın devrilmesiyle büyük bir panik yaşadık. Çocuğum da o sahnede olabilirdi, çok şükür kötü bir durum olmadı” dedi.

Törenin hemen sonlandırılmasıyla birlikte, tüm katılımcılar salondan çıkarıldı ve durumu hafif yaralananlar yaralı olanlar hastaneye sevk edildi. Mezuniyet töreninin henüz bitmemiş olmasına rağmen, yaşanan acı olay nedeniyle etkinlik sona erdirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İstanbul’da mezuniyet töreninde led ekran faciası: 6 kişi hastaneye kaldırıldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!