G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.168.712,80

Güvenlik Görevlisine Taş ve Sopa ile Saldırdılar! Kamera Kayıtları Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, 01.30 sularında Bağlar Mahallesi’nde gerçekleşti. Bir tekstil firmasının güvenlik görevlisine saldırmaya çalışan yabancı uyruklu kişiler, direnişle karşılaşınca saldırıya geçti. Güvenlik görevlisi Salih Karabiber (65) ile tartışan saldırganlar, tekme ve yumruklarla saldırarak iş yerinden uzaklaştı. Ancak yaklaşık 40 dakika sonra 10 kişi olarak tekrar gelerek Karabiber’e ve yanındaki bekçi köpeğine saldırdılar. Ellerinde sopalar ve taşlarla saldıran grup, Karabiber’i ve köpeği darbetti. Durumu polise bildiren Karabiber hastaneye kaldırıldı ve şu anda sağlık durumu iyi. Olayla ilgili güvenlik kamera görüntüleri incelenirken, kaçan şüphelileri yakalamak için polis çalışma başlattı.

Firma sahibi Recep Tunçer, olay sırasında iş yerinde olmadıklarını belirtirken, saldırganların önce kendi aralarında kavga ederek gelip güvenlik görevlisine saldırdıklarını ve ardından bir grup halinde geri geldiklerini anlattı. 65 yaşındaki güvenlik görevlisine tuğlaları, sopaları ve levyeyle darbeden saldırganlar, ayrıca köpeğe taş atarak saldırılarını sürdürdüler. Kamera kayıtları incelenirken, saldırganlar hakkında hala bilinmeyen detaylar var. Güvenlik görevlisi tedavi altında bulunuyor ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güvenlik görevlisine yapılan saldırı anı iş yerinin kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde grup önce 5 kişi olarak saldırıyor, ardından 10 kişi olarak yeniden saldırıya geçiyorlar. Taş ve sopalarla güvenlik görevlisini ve köpeği darbediyorlar. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin E.Ö., P.F., A.M. ve S.Ö. oldukları tespit edildi ve gözaltına alındılar. Saldırının sebebi ise güvenlik görevlisine gasbetmeye çalışmaları ve direnmesi üzerine saldırıya geçmeleri olarak belirlendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Güvenlik Görevlisine Taş ve Sopa ile Saldırdılar! Kamera Kayıtları Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!