G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,19
CNY4,82
GBP44,81
EURO/USD1,08
BIST9.061,86
Petrol74,51
GR. ALTIN2.983,03
BTC2.321.868,66

Teknolojik Dönüşümün Öncüsü WIN EURASIA, Dijital ve Yeşil Gelecek İçin Yol Gösteriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

WIN EURASIA 2024 Fuarı, sanayi ve teknoloji dünyasının buluşma noktası olarak 30’uncu yılını kutluyor. Fuarın açılışında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürü Alper Güzel, sanayicilere iki yeni müjde verdi: Dijital Dönüşüm Destek Programı ve Milli Staj Seferberliği Programı. Bu programlar, firmaların dijital gelişimini destekleyecek ve staj-istihdam dengesini sağlayacak.

Hannover Fairs Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Annika Klar, WIN EURASIA‘nın 30 yıldır endüstrinin geleceğini şekillendirdiğini ve ihracat odaklı girişimlere öncülük ettiğini vurguladı. Fuar, 5G Arena, Metaverse Arena, Hidrojen Özel Alanı, Dijital Fabrikalar Alanı gibi özel alanlarıyla ziyaretçilere geleceğin teknolojilerini sunarken, Türkiye Makine Federasyonu (MAKFED) Başkanı Adnan Dalgakıran ise şirketlerin dijital dönüşüm konusunda esneklik ve yeni stratejiler geliştirmelerinin önemine değindi.

Kazakistan Makine Endüstrisi Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Meiram Pshembayev, ülkesinin inovasyon, endüstriyel büyüme ve teknolojiye verdiği önemi vurgulayarak, fuarda yeni iş birlikleri kurmayı amaçladıklarını ifade etti. Ayrıca, 17 ülkeden 200’den fazla satın alma profesyonelinin katıldığı alım heyeti programı, katılımcılara küresel ticaret ağına entegre olma fırsatı sunacak.

İmalat endüstrisindeki teknolojik gelişmelere öncülük eden WIN EURASIA, 5G Arena, Endüstri 4.0 Tema Alanı, Robotik Konferansı gibi etkinliklerle yapay zekâ ve dijital dönüşüm teknolojilerini sergileyecek. Ayrıca, sürdürülebilir ve temiz hidrojen enerjisi de Hidrojen Özel Alanı’nda yer alacak.

30’uncu yılına girerken WIN EURASIA Fuarı, endüstrinin geleceğini şekillendiren öncü konumunu güçlendirmekte ve sanayicilere dijital dönüşüm, yeşil enerji ve yeni iş fırsatları sunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Teknolojik Dönüşümün Öncüsü WIN EURASIA, Dijital ve Yeşil Gelecek İçin Yol Gösteriyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!