G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.150.406,25

Bahçelievler’de Metrobüs Motorunda Yangın Paniği!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Bahçelievler’de bugün saat 16.30 sıralarında Avcılar – Söğütlüçeşme seferini yapan bir metrobüste, Bahçelievler durağına yaklaşırken motor kısmından dumanlar yükselmeye başladı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan dumanları fark eden metrobüs şoförü, hemen aracı durdurarak içindeki yolcuları tahliye etti.

Bu sırada kısa süreli bir yangın paniği yaşandı ve duran metrobüs nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Ancak metrobüs çekilince seferler normale döndü ve trafiğin akışı eski haline geri döndü. Olayın ardından yetkililer, metrobüsün duman çıkarmasına neden olan sorunu incelemeye başladılar.

İstanbul’da her gün binlerce kişinin kullandığı metrobüsler, şehir içi ulaşımın önemli bir parçasını oluşturuyor. Ancak araçlarda yaşanan teknik arızalar bazen yolcuları endişelendirerek paniğe neden olabiliyor. Bu tür durumlarda ise yetkililer hızla müdahale ederek olası riskleri ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.

Duman çıkan metrobüsün hemen durdurulması ve yolcuların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi, olası bir facianın önlenmesinde etkili oldu. Şoförün soğukkanlı ve hızlı müdahalesi sayesinde herhangi bir yaralanma veya zarar yaşanmadı ve sadece kısa süreli bir endişe yaşandı.

Ulaşımın önemli hatlarından biri olan metrobüs seferleri, güvenilir ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilmelidir. Bu tür arızaların en kısa sürede giderilerek yolcuların seyahatlerinin aksamadan devam etmesi sağlanmalıdır. Yetkililerin olayın ardından yapacakları detaylı inceleme ile benzer sorunların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması önem taşımaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Bahçelievler’de Metrobüs Motorunda Yangın Paniği!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!