G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.440,08

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ardından yeni genel başkan adayları belirlendi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel İdare Kurulu ve İl Başkanları Toplantısı’nda, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun görevinden ayrılacağını açıklamasının ardından öne çıkan adaylar değerlendirildi. Parti içinde yapılan temayül yoklamaları neticesinde Birol Aydın, Fatih Aydın, Mahmut Arıkan, Mesut Doğan, Ömer Abdullah Ayhan isimleri öne çıktı. Bu isimler arasından ortak genel başkan adayı belirlenmesi amacıyla toplantıda tekrar temayül oylaması yapıldı. Toplantıya Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl Başkanları, İl Müfettişleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, konuşmasında teşkilatlardan alınan isimler arasında en çok öne çıkan beş aday arasından yalnızca bir ismin belirlenmesi gerektiğini vurguladı. Toplantıda, ön plana çıkan isimler ise Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Genel Sekreter ve Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Genel Başkan Yardımcısı Ömer Abdullah Ayhan olarak belirlendi.

Toplantıda, geniş bir istişare ortamı sağlanarak ortak bir genel başkan adayı belirlenmesi hedeflendi. Temayül oylaması neticesinde çıkan isimler üzerinde detaylı görüşmeler yapıldı ve adaylar arasında karar verilmesi için çalışmalar sürdürüldü. Saadet Partisi içindeki bu süreç, önümüzdeki dönemde partinin genel başkanlık görevinde kimin yer alacağı konusunda belirleyici olacak.

Saadet Partisi, Genel İdare Kurulu ve İl Başkanları Toplantısı sonucunda aday belirleme sürecinde önemli bir aşamayı geride bıraktı. Parti içindeki birlik ve beraberliği sağlamak adına yapılan bu toplantı, adayların ve partili üyelerin bir araya gelerek ortak bir karara varmalarına olanak tanıdı. Saadet Partisi’nin genel başkanlık koltuğu için belirlediği adayın önümüzdeki günlerde parti içindeki destekçileriyle birlikte önemli adımlar atması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ardından yeni genel başkan adayları belirlendi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!