G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.440,08

Küçükçekmece’de Damadını Öldüren Şahsa Müebbet Hapis cezası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21 Eylül 2022 tarihinde Küçükçekmece İnönü Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Turhan Ketenci damadı Volkan Çubukçu’yu kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından başlatılan soruşturma sonucunda tutuklanan Ketenci’nin karar duruşması bugün Küçükçekmece Adliyesi 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada sanık Ketenci, maktulün ailesi, avukatı ve sanık avukatı hazır bulundu.

Mahkeme heyeti, son savunmaların ardından Turhan Ketenci’ye damadını kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezası verdi. Sanığın suçunu işlerken pişmanlık duymaması nedeniyle cezada herhangi bir indirim yapılmadı. Kararın ardından konuşan maktulün babası Mustafa Çubukçu, 2 yıldır süren mahkeme sürecinden sonra adaletin yerini bulduğunu belirterek, mahkemenin verdiği karara şükranlarını iletti.

Volkan Çubukçu’nun annesi Satiye Çubukçu ise kararın acısını dindiremeyeceğini ancak bir nebze olsun rahatladığını dile getirdi. Acılı anne, katilin hapisten çıkmasını istemediğini ve torununu mahkeme kararıyla sadece 15 günde bir görebildiğini açıkladı. Bu durum karşısında gelininin de babası yanına gittiğini belirten Satiye Çubukçu, adaletin yerini bulmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’de Damadını Öldüren Şahsa Müebbet Hapis cezası

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!