G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.552,25

Hatay’da Çatı Patlamasıyla Oluşan Yıkım! Görgü Tanığı: “9-10 Şiddetinde Deprem Sandım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın Payas ilçesinde, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı bir binanın çatı katında meydana gelen patlama sonucunda karşı binadaki 6 ofis, çevredeki 6 iş yeri, 2 araç ve 2 ev zarar gördü. Patlama anında bölgede bulunan Bayram Aslan, patlama öncesinde deprem sandığını belirterek, “6 Şubat depreminden daha şiddetli bir deprem sandım ama patlama olmuş” dedi. Yasin Eğribacak ise patlama anında olay yerinde bulunduklarını ve jeneratör kaynaklı patlama sonucunda geriye itildiklerini ifade etti.

Patlamada herhangi bir yaralanma olmazken, bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edilerek çalışmalar başlatıldı. İlk belirlemelere göre patlama sonucunda yıkılan bina ve çevresindeki iş yerleri, araçlar ve evlerin zarar gördüğü belirlendi. Yetkililer, patlamanın nedenini belirlemek için itfaiye ekiplerinin çalışmalarının devam ettiğini açıkladılar.

Patlama sonucunda bölge adeta savaş alanına dönerken, oluşan yıkım patlamanın büyüklüğünü gözler önüne serdi. Vatandaşlar, patlama anında büyük bir korku ve paniğe kapıldıklarını belirtirken, yaşanan olayın ardından bölgede büyük bir şok yaşandığı ifade edildi.

Son olarak, bölgede yaşanan patlamanın nedeni henüz net olarak belirlenememiş olup, yetkililerin çalışmaları devam etmektedir. Patlamanın etkisiyle zarar gören bina ve iş yerlerinin yeniden yapılanması ve hasarın giderilmesi için gerekli çalışmaların en kısa sürede başlatılması planlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Hatay’da Çatı Patlamasıyla Oluşan Yıkım! Görgü Tanığı: “9-10 Şiddetinde Deprem Sandım”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!