G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.164.297,69

Demirören Holding’in Liderliğinde Azerbaycan’da Yeni Bir Yatırım: Hidroelektrik Santral İçin Temel Atıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hidroelektrik santral projesi ile bölgeye ekonomik canlılık getirilmesi ve enerji ihtiyacının karşılanması hedefleniyor. Azerbaycan’ın enerji ihtiyacının karşılanmasında büyük bir rol oynayacak olan bu projenin bölgedeki kalkınmaya da büyük katkı sağlayacağı belirtiliyor. Ayrıca, projenin çevreye duyarlı bir şekilde hayata geçirilmesi ve sürdürülebilir enerji üretimi yapılması da önemli bir nokta olarak vurgulanıyor.

Demirören Holding ve ARGES Enerji’nin ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan bu önemli proje, bölgedeki işsizlik sorununa da çözüm olacak ve yeni istihdam alanları yaratacak. Ayrıca, projenin bölgedeki altyapı ve sosyal hayata olumlu etkileri olması bekleniyor.

Törende konuşan yetkililer, projenin bölgedeki kalkınmaya ve enerji ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağlayacağını belirterek, projenin başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler. Ayrıca, projenin bölgedeki sosyal ve ekonomik hayata olumlu etkileri olacağına dikkat çektiler.

Mesim Memmedov, Anar Axundov, Yıldırım Demirören ve Mehmet Özata’nın da katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreni, bölgedeki önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor. Projenin tamamlanmasıyla bölgenin enerji ihtiyacının karşılanmasının yanı sıra, ekonomik kalkınmaya da büyük katkı sağlanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Demirören Holding’in Liderliğinde Azerbaycan’da Yeni Bir Yatırım: Hidroelektrik Santral İçin Temel Atıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!