G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,88
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.164.297,69

FETÖ elebaşı Gülen’in kaçırıldığı iddiaları güçlenirken, CNN Türk muhabiri saldırıya uğradı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FETÖ lideri Fetullah Gülen’in örgüt yöneticileri tarafından kaçırıldığı ve başka bir yere götürüldüğü iddiaları artarken, Pensilvanya’daki malikanede yaşanan hareketlilik dikkat çekti. Havadan çekilen görüntüler, malikanenin terk edildiğini gösterdi.

CNN Türk muhabiri Yunus Paksoy, canlı yayında FETÖ mensupları tarafından saldırıya uğradı. Paksoy’a aracıyla çarpmaya çalışan ve fiziksel şiddet uygulayan saldırgan, olay sırasında canlı yayında olan Paksoy’a yumruk atarak saldırıyı tamamladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, saldırıya uğrayan gazeteci Yunus Paksoy’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve saldırganların cezalandırılması için ABD makamlarıyla iş birliği yapacaklarını belirtti.

Uluslararası Medya Enformasyon Derneği, Yunus Paksoy’a yapılan saldırıyı kınayarak şiddetle lanetledi. Dernek, Paksoy’a acil şifalar dileyerek olayı yakından takip edeceklerini ve terörizmle mücadelede kararlı olduklarını vurguladı. Ayrıca, teröristlerle mücadele konusunda her platformda aktif olacaklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
FETÖ elebaşı Gülen’in kaçırıldığı iddiaları güçlenirken, CNN Türk muhabiri saldırıya uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!