G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,93
GR. ALTIN2.931,65
BTC2.133.371,31

Eşinin baş harfini sırtına bıçakla kazıdı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dumlupınar Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayın detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Nihat Salih’in parçalanmış cesedi bulunmuş ve gözaltına alınan B.D. tutuklanmıştı. Ancak yapılan soruşturmada ortaya çıkan yeni detaylar şoke edici nitelikte.

Sırtına harf kazıdı

Olay günü yaşananlar, kamera görüntüleri ve teknik veriler incelendiğinde, olayın daha karmaşık ve dehşet verici boyutları ortaya çıktı. B.D. ile Nihat Salih arasında gerçekleşen telefon görüşmesi sonrasında şüphelinin evine gittiği ve sonrasında Salih’in telefon sinyalinin kesildiği tespit edildi. Ancak en şaşırtıcı detay, B.D.’nin Salih’in sırtına bıçakla eşinin baş harfini kazıdığı oldu. Şüpheli, eşinin adının da ‘M’ harfi ile başladığının belirlendi.

Önceki suç kayıtları

B.D.’nin geçmişi incelendiğinde, daha önceden çobanlık ve hayvan kesim yerlerinde çalıştığı ortaya çıktı. Bunun yanı sıra 5 ayrı suç kaydı bulunan B.D.’nin, kurban Nihat Salih’in ise 2006 yılında fuhuş suçundan kaydının olduğu belirlendi. Soruşturma devam ederken, olayın arka planındaki detaylar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Olayın detayları devam etmekte olup, şüpheli B.D. cezaevine gönderilmiş olsa da, davanın seyrinin nasıl ilerleyeceği merak konusu halen devam etmektedir. Şüphelinin neden böyle bir vahşeti işlediği ise hala netlik kazanmış değil. Olayın toplumda yarattığı infial sürerken, soruşturmanın derinleşeceği ve gerçeğin gün yüzüne çıkacağına dair umutlar ise tüm şehri sarmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Eşinin baş harfini sırtına bıçakla kazıdı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!