G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Rusya Devlet Başkanı Putin’in Sağlık Durumu Hakkında İngiliz Spekülasyonları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Belarus’un başkenti Minsk’i ziyaret ettiği esnada İngiliz basınında yer alan spekülasyonlara konu oldu. Putin’in sağlık durumu hakkında ortaya atılan iddialar, Rus liderin çeşitli ziyaretler sırasında çekilen fotoğraflarla desteklenerek yayıldı. İngiltere’de konuşulan konu haline gelen Putin’in hasta olduğuna dair söylentiler, Daily Mail gibi yayın organları tarafından da ele alındı. Putin’in Ukrayna konusundaki görüşmelerdeki halinden yola çıkılarak yapılan yorumlarda, Rus liderin zayıf ve halsiz göründüğü belirtildi.

Putin’in sağlık durumuyla ilgili yapılan spekülasyonlar, Rusya Devlet Başkanı’nın 71 yaşında olması ve son dönemdeki savaş politikalarıyla da ilişkilendirildi. Minsk ziyareti sırasında Putin’in Belarus Cumhurbaşkanı ile tokalaşma anında gösterdiği hali, bazıları tarafından endişe verici olarak yorumlandı. Haberlerde, Putin’in savaştan etkilendiği ve zihnini kaybettiği iddiaları da dile getirildi. Özellikle, 24 Şubat 2022’de aldığı karar sonrasında Putin’in sağlık durumunun bozulduğu ve istikrarsız hale geldiği iddiaları ortaya atıldı.

Putin’in hastalığıyla ilgili yapılan yorumlarda, Rusya Devlet Başkanı’nın artık yaşlandığı ve eskisinden daha zayıf göründüğü vurgulandı. Medyanın Putin’in sağlık durumunu yakından takip ettiği ve herhangi bir belirti veya değişiklikte spekülasyonlara neden olduğu belirtildi. Özellikle, Putin’in son dönemdeki kararları ve politikalarının da etkisiyle sağlık durumunun olumsuz yönde etkilendiği düşünülmekte.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Putin’in Ukrayna konusundaki politikalarının yarattığı gerilimlerin, Rus liderin sağlık durumunu etkilediği ve zihnini bulandırdığı öne sürüldü. Putin’in savaş politikalarıyla beraber aldığı kararların, hem Rusya’nın hem de Putin’in kendi sağlığı açısından risk oluşturduğu yorumları yapıldı. Özellikle, Putin’in yaşına rağmen hala güçlü bir lider imajı çizmeye çalışması, sağlık durumuyla ilgili söylentilere neden oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Rusya Devlet Başkanı Putin’in Sağlık Durumu Hakkında İngiliz Spekülasyonları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!