G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Trabzon’da AKP’li Belediye Başkanı makam odasında saldırıya uğradı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Tonya ilçesindeki olayda AKP’li Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasında saldırıya uğradı. İddiaya göre Beşel, mesai saatlerine uymadıkları gerekçesiyle H.U. ve H.K. isimli 2 memur hakkında tutanak tuttu. Memurlar bu duruma tepki göstererek makam odasına girdi ve Beşel ile tartışmaya başladı. Saldırganlardan biri Beşel’e kafa atarken, diğeri tokat atarak saldırdı. Diğer belediye memurlarının müdahalesiyle saldırganlar odadan uzaklaştırıldı. Sağlık ekipleri ihbar üzerine Beşel’i hastaneye götürerek tedavi altına aldı ve daha sonra taburcu edildi. Beşel, darp raporu alarak şikayetçi olduğu memurlar, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘kamu görevlisine hakaret’ ve ‘kamu malına zarar verme’ suçlarından gözaltına alındı.

Olayın ardından Bakan Tunç sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Tunç, “Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e odasında fiili saldırıda bulunulmasıyla ilgili Tonya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 2 şüpheli gözaltına alınmıştır. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e acil şifalar diliyor, saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

Saldırının detaylarıyla ilgili olarak, Beşel’in makam odasında memurlarla yaşanan anlaşmazlıktan sonra saldırıya uğradığı bildirildi. Saldırganların tutanak nedeniyle Beşel’e saldırdığı ve Beşel’in darp raporu aldığı belirtildi. Olayın ardından Beşel’in hastaneye kaldırıldığı ve tedavi edildikten sonra taburcu edildiği bilgisi paylaşıldı. Beşel’in şikayeti üzerine saldırganların gözaltına alındığı ve soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

Saldırıya ilişkin sosyal medyada birçok yorum ve tepkinin olduğu, vatandaşların Beşel’e destek mesajları paylaştığı belirtildi. Beşel’in şikayeti üzerine gözaltına alınan memurların tutuklanıp tutuklanmayacağı konusunda ise soruşturmanın sonucunun beklendiği ifade edildi. Beşel’in aldığı darp raporunun ardından, saldırganlara yönelik hukuki sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Bu olayın ardından Trabzon’da siyasi gerginliklerin artabileceği ve Beşel’in güvenliğinin sağlanması için ekstra önlemlerin alınabileceği dile getirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzon’da AKP’li Belediye Başkanı makam odasında saldırıya uğradı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!