G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.062,68

EŞİ TARAFINDAN SÜREKLİ EZİYET EDİLEN KADIN, SONUNDA DAYANAMAYIP ŞİKAYETÇİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şükran Ç., Odunpazarı ilçesindeki 71 Evler Mahallesi’nde yaşayan ve 2 çocuğu olan bir kadındı. Bir gün alışveriş merkezine gitti ve burada bir dükkana sığındı. Polis ekipleri tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Şükran Ç.’nin vücudunda morluklar tespit edildi. Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Bürosu’na başvuran Şükran Ç., eşi Nevzat Ç.’nin kendisine şiddet uyguladığını, sürekli dövdüğünü ve cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi.

Şükran Ç., 9 yıldır aynı eziyeti çektiği için evden kaçtı ve eşi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Nevzat Ç. suçlamaları kabul etmese de tutuklandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan Nevzat Ç., Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘eşe karşı eziyet, kasten yaralama ve cinsel saldırı’ suçlarından tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın açıklamasına göre, soruşturma devam etmekteydi ve eşine şiddet uyguladığı iddia edilen şüpheli hakkında işlemler sürüyordu. Mağdur kadının durumuyla ilgili olarak Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şiddet Önleme Merkezi’ne bildirimde bulunuldu ve çocuklarıyla birlikte koruma altına alındı. Mağdurun doktor raporunda, vücudundaki yaraların başka birinin neden olabileceği belirtildi ve şüpheli tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, ‘eşe karşı eziyet, kasten yaralama ve cinsel saldırı’ suçlamalarıyla başlatılan soruşturma kapsamında şüphelinin tutuklandığını ve mağdurun koruma tedbirlerine başlandığını açıkladı. Mağdurun durumuyla ilgili bildirim yapılarak, çocuklarıyla birlikte sığınma evine yerleştirildiği belirtildi. Şükran Ç. ve çocuklarının güvenliği için gerekli önlemler alınarak, şiddetten korunmaları sağlandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
EŞİ TARAFINDAN SÜREKLİ EZİYET EDİLEN KADIN, SONUNDA DAYANAMAYIP ŞİKAYETÇİ OLDU

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!