G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.144.983,75

Cihanbeyli’de dehşet! Kasap, 8 yıllık eşini bıçaklayıp tabancayla öldürdü! – İnternet Sitesi Haber Muhabiri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cihanbeyli ilçesi İnsuyu Mahallesi’nde oturan kasap Hüseyin Akbulut, 8 yıllık eşi ve 3 çocuğun annesi Zeliha Akbulut’u 31 Ağustos 2023 tarihinde bıçaklayarak, tabancayla öldürdü. Şüpheli teslim oldu ve tutuklandı. Zeliha Akbulut’un cenazesi Ilgın ilçesinde defnedildi. Hüseyin Akbulut ifadesinde suçunu kabul ederek olayı anlattı. Olay günü uyuşturucu etkisi altında olduğunu belirterek, eşini bıçakladıktan sonra tabancayla vurduğunu söyledi. Eşine ikna ederek eve dönmesini sağladığını da itiraf etti.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameyle Hüseyin Akbulut’a ‘Eşe karşı kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talebiyle dava açıldı. Olay günü kullandığı araçta uyuşturucu maddelere rastlanan Akbulut’un dedesi evinde de uyuşturucu bulundu. Devlet korumasındaki çocukları, Zeliha Akbulut’un ailesine teslim edildi.

Hüseyin Akbulut’un cezaevindeyken komşusunun oğlunu telefonla arayarak, eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla tehdit ettiği ortaya çıktı. Olayın şikayet edilmesi üzerine savcılık devreye girdi. Komşu oğlu iddiaları reddederek, iftira atıldığını belirtti. Akbulut’un tehditlerine karşılık veren çocuğa, sürecin uzun olacağını ve kendisini zarara uğratacağını söylediği kaydedildi.

Mahkeme duruşmasında tanıklar dinlendi. Tanıklardan biri, Akbulut’un kendisini ve eşini tanımadığını, daha önce tehdit ettiğini beyan etti. Ortaya çıkan gerginlik sonucu sanık salondan çıkartıldı ve duruşma ertelendi. Mahkeme heyeti, çiftin çocuklarını tanık olarak dinlemeye karar verdi ve duruşmayı erteledi. Bu olayın ilerleyen süreçte daha fazla detayla ve tanıkların ifadeleriyle netlik kazanması beklenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cihanbeyli’de dehşet! Kasap, 8 yıllık eşini bıçaklayıp tabancayla öldürdü! – İnternet Sitesi Haber Muhabiri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!