G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,04
CNY4,84
GBP45,64
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol72,97
GR. ALTIN2.885,79
BTC2.175.877,74

İzmir’de Boşanma Aşamasındaki Eşi Cinayetle Öldüren Adam Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Yalı Mahallesi’nde bulunan 6434 Sokak’taki Sedat Kahraman Parkı’nda 21 Aralık 2023 tarihinde saat 18.00 sularında yaşanan olay, şehirde büyük bir infiale sebep oldu. Olayın kahramanları ise işsiz olan Serdar Karamus ve boşanma aşamasında olan eşi, tekstil firmasında çalışan Gözde Karamus oldu.

Serdar Karamus, eşinin önünü keserek yanında taşıdığı tabancayla Gözde’yi sırtından ve başından vurdu. Ardından intihar girişiminde bulunan Karamus, çenesinin altına silahı dayayarak kendini vurdu. Çevrede bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gözde ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı fakat kurtarılamadı. Serdar ise ağır yaralı olarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Gözde, İzmir’de bulunan Sasalı Mezarlığı’nda toprağa verildi ve Serdar ise hastanedeki tedavisi sonrasında tutuklandı.

Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı, Serdar Karamus hakkında ‘Eşi kasten öldürme’ suçundan ‘ağırlaştırılmış müebbet’ ile ‘Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. İddianame kabul edilerek Karşıyaka 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.

Gözde Karamus’un babası Yüksel Madi ise kızına ve damadına taksitle aldığı eşyaları destek olmak için aldığını belirtti. Ayrıca damadının kızına 3 yıl boyunca işkenceler yaptığını ve bunun cezasını çekmesi gerektiğini belirtti. “Savcımız çok güzel ceza istedi. Hak ettiğini bulsun. Sanık sadece kızımı öldürmedi. Öncesinde 3 sene boyunca çok ağır işkenceler de yapmış. Kızımı çok dövmüş. Üzerine sıcak su dökmüş. Banyoda çıplak yerlerine vurmuş. Normal bir insanın yapmayacağı şeyler yapmış. Bir baba olarak en ağır cezayı almasını istiyorum. Eşimle içimiz öyle rahatlayacak. Başka bir isteğimiz de yok” diyerek adaletin yerini bulmasını diledi.

Devamında belirtilen DHA kaynağına göre İzmir’de yaşanan bu trajik olayda, Serdar Karamus’un işlediği suçların cezalandırılması için adli süreç başlatılmış durumda. Toplumda büyük yankı uyandıran bu olay, aileler ve yakın çevrelerinde derin üzüntüye sebep olmuş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İzmir’de Boşanma Aşamasındaki Eşi Cinayetle Öldüren Adam Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!