G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,25
CNY4,87
GBP45,83
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,27
GR. ALTIN2.917,58
BTC2.193.397,08

Balıkesir Üniversiteli Cinayeti: 18 Yaşındaki Katil Zanlısına 24 Yıla Kadar Hapis İsteniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’de motosikletinin önünü kesen ve bıçaklayarak öldüren katil zanlısı E.Ö hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Savcılık, E.Ö’nün tasarlayarak ve canavarca hisle adam öldürmek suçundan 18 yıl ile 24 yıl arasında hapis cezası talep etti.

Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, Balıkesir’de bir restoranda çalışırken, E.Ö tarafından motosikletinin önü kesilerek bıçak saldırısına uğradı. 25 bıçak darbesiyle hayatını kaybeden genç Akman, saldırganın altı ayrı suçtan kaydı bulunan E.Ö olduğu belirlendi. E.Ö gözaltına alınıp tutuklandı.

Katil zanlısı E.Ö, emniyette verdiği ifadede, Ata Emre’ye saldırma nedeninin, babasının imam nikahlı eşi Sultan Durmaz’ı tanıma isteği ve bu konuda yaşanan tartışma olduğunu belirtti.

Saldırıda adı geçen Sultan Durmaz, olay günü Ata Emre’ye üst kattan pizza getirirken görmüştü. Durmaz, yaşananlar nedeniyle üzgün olduğunu ifade ederek herhangi bir suçunun olmadığını belirtti ve gerekiyorsa özür dilemeye hazır olduğunu söyledi.

Sultan Durmaz, 12 yıldır ailenin zorbalığına karşı mücadele ettiğini ve 4 çocuğu olduğunu belirtti. Önceki evliliğinden 2 kızı ve son evliliğinden 1 oğlu olan Durmaz, Orhan Özdemir adındaki eski eşiyle yaşanan sorunları anlattı ve mücadelesini sürdürdüğünü ifade etti.

Ata Emre’nin annesi Zuhal Akman ise E.Ö’nün babasının olayı azmettirdiğini iddia etti. Akman, E.Ö’nün babasının tehditlerine ve azmettirme girişimlerine dair deliller olduğunu belirtti. E.Ö’nün babası Orhan Özdemir de yeniden gözaltına alındı ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu acı olayda Ata Emre Akman’ın hayatını kaybetmesi, Balıkesir’de büyük üzüntü yaratmıştı. Cinayetle ilgili detaylar ve şüphelilerin yargılanma süreci devam ediyor. Savcılığın hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame, adaletin yerini bulması için mahkemeye sunulacak ve davanın ilerleyen süreçte sonuçlanması bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Balıkesir Üniversiteli Cinayeti: 18 Yaşındaki Katil Zanlısına 24 Yıla Kadar Hapis İsteniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!