G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,20
CNY4,86
GBP45,74
EURO/USD1,12
BIST10.048,68
Petrol74,53
GR. ALTIN2.913,90
BTC2.177.980,19

Devlet Bahçeli ve Özgür Özel arasındaki gerginlik sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Hendek Davası ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. Bahçeli, “Türkiye’yi, Cumhurbaşkanımızın değil de başkalarının yönettiğini iddia eden Özgür Bey ve yönetimine soruyorum, mertçe cevap vermelerini bekliyorum” dedi ve 4 soru sordu. Partisinin Meclis grubunda konuşan Özgür Özel ise Bahçeli’nin kendisine yönelttiği soruları kimin yazdığını bildiğini belirterek, MHP örgütünün illallah dediği ikili olduğunu ifade etti. Özel, “Gerçek MHPlilerin tüylerini diken diken eden ikilinin gece bir elinde bardak, bir elinde tweetler atan, ‘Meclis’in uzman çavuşuyum’ diyen kişiler olduğunu belirtti ve Bahçeli’nin 4 sorusuna karşılık kendi 4 sorusunu sordu.

Karşılıklı açıklamalar sonrası siyasi kulislerde sorulan “Özgür Özel’in bahsettiği MHP’deki ikili kim?” sorusunun cevabı, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den geldi. Yönter, bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerden, Özgür Özel’in dünkü grup toplantısında ‘MHP’deki o ikili’ diyerek MHP yöneticileri İzzet Ulvi Yönter ve Edip Semih Yalçın’ı ima ettiğini belirtti ve Özel’e ağır hakaretlerde bulundu.

Özel’in Sinan Ateş cinayetiyle ilgili ithamlarına tepki gösteren Yönter, “En küçük ilgi ve alakamızın olmadığı bahse konu cinayet iddianamesiyle ilgili dün soru kalıbı içinde telaffuz ettiğiniz iddiaları ispat etmezseniz alçaksınız, ahlaksızsınız, şerefsizsiniz, namussuzsunuz” dedi. Bir diğer isim olan Semih Yalçın ise Özel’e hitaben siyasi varlığını PKK’nın siyasi kanadına borçlu olan CHP’nin başına geçirilen bir hadsizin, MHP’ye ahkâm kesmeye izin vermeyeceklerini belirterek, her hadsizliğinde haddini bildireceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli ve Özgür Özel arasındaki gerginlik sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!