G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO38,12
CNY4,86
GBP45,62
EURO/USD1,12
BIST9.891,00
Petrol74,03
GR. ALTIN2.916,49
BTC2.181.774,20

Şüpheliler itirafta bulundu: Adamı dövdüler, cesedini uçuruma attılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, Durmuş Demir’i döverek öldürüp, cesedini Demir’in kamyonetiyle birlikte uçuruma attıklarını ve ardından kamyoneti ateşe verdiklerini itiraf etti. Kent merkezinde yaşayan Durmuş Demir, 2 Nisan’da evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Ailesi durumu polis ve jandarmaya bildirdi ancak Demir’e ulaşılamadı.

Durmuş Demir’in kaybolduğu gün, Keşap ilçesine bağlı Fındıklı Mahallesi’nde bir bahçede Demir’e ait kamyonet yanmış halde bulundu. Ancak kamyonette Demir’e ait herhangi bir bulguya rastlanılmadı ve cinayet şüphesiyle soruşturma başlatıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarını incelemeye aldı ve İ.O., O.A. ve F.O. adlı şüphelileri gözaltına aldı.

Şüpheliler, sorgularında Demir’in kamyonetiyle Yağlıdere ilçesine bağlı Ekin Yaylası’na gittiklerini, burada Demir’i döverek cesedini uçuruma attıklarını ve kamyoneti ateşe verdiklerini itiraf etti. Şüphelilerin yer gösterimi sonucunda ekipler, yayladaki ormanda Durmuş Demir’in cesedine ulaştı ve cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin sorguları devam ediyor. Olayla ilgili olarak detaylı soruşturma devam ederken, olayın ardından DHA tarafından yapılacak resmi açıklamalar takip edilmelidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şüpheliler itirafta bulundu: Adamı dövdüler, cesedini uçuruma attılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!