G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,40
EURO/USD1,12
BIST9.924,20
Petrol74,42
GR. ALTIN2.866,29
BTC2.159.516,66

Sparta Prag Galibiyeti Sonrasında Okan Buruk’tan Aurier Açıklaması: ‘Ne zaman döneceğini bilmiyoruz’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi play off turunun ilk maçında Sparta Prag’ı Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşıladı. Maçı 3-2 Galatasaray kazandı. Kerem Demirbay’ın 19. dakikada attığı golle öne geçen Galatasaray’a, Sparta Prag 47. dakikada Angelo Precioda’nın golüyle karşılık verdi. Galatasaray, 60. dakikada Mertens’in golüyle yeniden öne geçse de sadece 5 dakika sonra Jan Kutcha Prag adına eşitliği yakaladı. Galatasaray, Icardi’nin 90+1. dakikada attığı golle maçı 3-2 kazandı. Victor Nelsson, 62. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Sparta Prag’da ise 80. dakikada Matej Rynes ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yeni transfer Sergie Aurier’in sakat olduğunu ve ne zaman döneceğini bilmediklerini söyledi. Özellikle yedek kulübünün geniş olmamasının takımın savunma hattında sıkıntı çekmelerine neden olduğunu dile getiren Buruk, Aurier’in milli takımdan geldiğini ve oynadığı 7 maçın sonunda arka adalesinde çekme olduğunu belirtti. Buruk, Aurier’in ne zaman döneceği konusunda bilgi sahibi olmadıklarını Yener hocanın ikinci derecede bir zorlama olduğunu söylediğini ifade etti.

Devre arasında 30+5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih’e satılan Sacha Boey’in yerine sezon sonuna kadar Sergie Aurier ile anlaşma yapılmıştı. Premier Lig ekibi Nottingham Forest’ın formasını giyen deneyimli oyuncu, Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesi Fildişi Sahili ile şampiyonluk yaşadıktan sonra İstanbul’a gelmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sparta Prag Galibiyeti Sonrasında Okan Buruk’tan Aurier Açıklaması: ‘Ne zaman döneceğini bilmiyoruz’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!