G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

“Şırnak’ta Raket Sesleri Yükseldi: 3. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası Başladı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak’ta 20-24 Mayıs tarihleri arasında 3. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası başladı. Açılış töreni Şırnak Üniversitesi Gençlik ve Spor Tenis Kortlarında gerçekleşti ve törene Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak AK Parti Milletvekili Arslan Tatar, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdullah Ayar, il protokolü ve turnuvaya katılan sporcular ile çok sayıda tenis sever katıldı.

Açılış töreni İstiklal Marşı saygı duruşu, halk oyunları gösterisi ve sporcuların kortej yürüyüşü ile başladı. Turnuvada 9 ülkeden 62 sporcu mücadele edecek ve organizasyon 24 Mayıs Cuma günü sona erecek.

Şırnak Valisi Cevdet Atay, Şırnak’ın enerjik ve dinamik bir şehir olduğunu, sporun birleştirici gücünün önemli olduğunu vurguladı. Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ise Cudi Cup’ın Türkiye’de tenisin zengin sporu olduğuna yönelik algıyı kırdığını ifade etti.

Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Şırnak’ın geçmişte terörle anıldığını ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve güvenlik güçlerinin çabaları sayesinde huzur ve barışın sağlandığını, artık Şırnak’ın huzurun ve barışın şehri olarak tanınacağını belirtti. Şırnak AK Parti Milletvekili Arslan Tatar da Cudi Dağı’nda silah seslerinin yerini raket seslerinin aldığını, bölgenin ekonomik ve sosyal yapısının olumlu yönde etkilendiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
“Şırnak’ta Raket Sesleri Yükseldi: 3. Uluslararası Cudi Cup Tenis Turnuvası Başladı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!