G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,32
EURO/USD1,11
BIST9.975,61
Petrol74,80
GR. ALTIN2.827,08
BTC2.155.392,65

Galatasaray – Fenerbahçe Maçında Djiku’nun Kırmızı Kartı Olay Oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe’ye evinde 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk fırsatını kaçırdı. Maçta tartışmalı bir kırmızı kart pozisyonu yaşandı. Maça ilk 11’de başlayan Alexander Djiku, derbinin 21. dakikasında orta sahada Lucas Torreira’ya yaptığı müdahale sonrası ikinci sarı kartını görerek oyun dışı kaldı. Ganalı futbolcu, maçın 12. dakikasında ilk sarı kartını görmüştü. Bu durum Djiku’nun bir sonraki İstanbulspor maçında cezalı duruma düşmesine neden oldu.

VAR protokolü gereği doğrudan kırmızı kart pozisyonları incelenmekte ve tartışmalı durumlarda VAR devreye girmektedir. Bu nedenle hakem, Djiku’nun ikinci sarı kartından sonra VAR’a başvurmadı. Tartışmalı pozisyonların incelenmesinde hakem Arda Kardeşler’in kararı esas alındı ve VAR müdahalesine gerek duyulmadı.

Galatasaray, Fenerbahçe maçında aldığı mağlubiyetle şampiyonluk yolunda sarsıntı yaşadı. Maç sonunda taraftarlar, Djiku’nun kırmızı kartının haksız olduğunu öne sürerek tepki gösterdiler. Ancak hakem kararı kesindir ve Djiku’nun cezalı duruma düşmesi kaçınılmaz hale geldi.

Maçın genelinde Galatasaray etkisiz bir oyun sergilemiş ve Fenerbahçe karşısında istediği performansı gösterememiştir. Sarı-kırmızılı ekip, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyarak zorlu bir mücadele verecektir. Tüm bu gelişmeler, Süper Lig’in heyecanını artırmış ve son haftaların daha da çekişmeli geçeceğini göstermiştir. Galatasaray, önünde zorlu bir İstanbulspor maçıyla şampiyonluk yolunda tekrar kenetlenmeye çalışacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Galatasaray – Fenerbahçe Maçında Djiku’nun Kırmızı Kartı Olay Oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!