G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal: Oyuncularım Türkiye’nin En İyi Takımı Kim? Herkese Gösterdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, maç için takım olarak kazanmaya odaklandıklarını, planlarını harfi harfine uyguladıklarını ve 10 kişi kalsalar bile pes etmediklerini belirtti. Oyuncularının karakterli ve kaliteli olduğunu vurgulayan Kartal, 10 kişiyle bile sahada olumlu bir performans sergilediklerini söyledi. Rakibe karşı iyi bir oyun ortaya koyduklarını, gol attıklarını ve maçı kazandıklarını belirtti.

Kartal, maç sonrası oyuncularını tebrik ederek, Türkiye’nin en iyi takımının kim olduğunu gösterdiklerini ifade etti. Oyuncularını cesaretleri ve karakterleri için öven Kartal, camialarına unutulmaz bir gece yaşattıklarını ve Galatasaray’ı mağlup ederek önemli bir galibiyet aldıklarını dile getirdi. Kendilerine inançlarının tam olduğunu söyleyen Kartal, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ve hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti.

Hafta içerisinde yaşanan tartışmalara da değinen Kartal, takımının motivasyonunu arttırmak için özel organizasyonlar yaptıklarını ve eleştirilere göz ardı ederek hedeflerine odaklandıklarını söyledi. Aziz Yıldırım ile Jose Mourinho görüşmesi hakkında yapılan açıklamalara da atıfta bulunan Kartal, bu tür konuşmaların derbi öncesi takımı olumsuz etkilediğini ve seçimlerle ilgili polemiklere odaklanmanın doğru olmadığını ifade etti. Son olarak, taraftarları İstanbulspor maçına davet eden Kartal, şampiyonluk yolunda takıma destek verilmesini istedi ve inancını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal: Oyuncularım Türkiye’nin En İyi Takımı Kim? Herkese Gösterdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!