G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Şimal’in Tedavi Süreci ve Son Durumu Herkesi Duygulandırdı: “Gözyaşlarımı Tutamıyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

37 yaşındaki şarkıcı Şimal, 3 yıl önce meme kanserine yakalandı. Kemoterapi, radyoterapi ve ameliyatın ardından hastalığı geride bıraktı ve sağlığına kavuştu. Ancak son günlerde yapılan rutin kontrollerinde beyninde tümör tespit edildi. Bu haber üzerine nişanlısı Necati Arıcı, şarkıcının sosyal medya hesabından takipçilerine kötü haberi duyurup dua istedi. Ardından hastaneye yatışı yapılan Şimal, ameliyat için gün beklemeye başladı.

17 Ocak günü, 8 saat süren zorlu bir ameliyat geçiren Şimal’in nişanlısı, sosyal medya hesabından şarkıcının destekleyicilerine müjdeli bir haber verdi. Şarkıcının ışın tedavisine başlayacağını, hatta paylaşıma göre diğer tümörler için ilk tedaviyi aldıklarını yazdı. Şimal ise tedavinin ilerleyişi hakkında takipçilerini bilgilendirirken, her geçen gün daha iyi hissettiğini, ancak zorlu bir süreçten geçtiğini belirtti.

Şarkıcının yaşadığı zorlu sürecinde en büyük destekçisi olan nişanlısı, Şimal’in tedavisi boyunca hep yanında olup ona güç verdi. Şimal, zorlu sürecin en kötü anlarında bile güçlü duruşunu korudu. Ameliyat ve tedavi sürecini ünlü ismin nişanlısı sosyal medya hesabından da sürekli paylaştı ve hayranlardan dua istedi. Şimal, sağlık durumu hakkında ileride yeni açıklamalar yapmayı planlıyor. Henüz sağlıkla ilgili net bir bilgi verilmezken, bekleyip görmekten başka çare yok.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şimal’in Tedavi Süreci ve Son Durumu Herkesi Duygulandırdı: “Gözyaşlarımı Tutamıyorum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!