G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,09
GR. ALTIN2.920,25
BTC2.140.817,40

Ankara’da 3 Emniyet Görevlisi Adliyede!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında, polis memurları hakkında devam eden bir suç örgütü ile ilgili soruşturmada 3 şüpheli polis adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın, dava dosyasının firari sanığı Serdar Sertçelik’in iddiaları üzerine açıldığı belirtiliyor. Suçlamalar arasında “suç işlemek için anlaşma”, “adaleti etkilemeye teşebbüs”, “görevi kötüye kullanma” ve “suçluyu koruma” gibi suçlamalar bulunuyor.

Gözaltına alınan 7 şüpheliden 3 polisin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Ankara Adliyesi’ne getirildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sorgulamaları tamamlanan polis memurları, adliyede bulunan cumhuriyet savcısına ifade verdiler. Diğer şüphelilerin ifadelerinin alınmasıyla ilgili süreç devam ediyor ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde yürütülen işlemler tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik bir soruşturma kapsamında 3 şüpheli polis memuru adliyeye sevk edildi ve ifade verdiler. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma, suç işlemek için anlaşmak, adil yargılamayı etkilemek, görevi kötüye kullanmak ve suçluyu korumak gibi suçlamalarla ilgili olarak başlatıldı.

Toplamda 7 şüphelinin gözaltına alındığı soruşturmada, 3 polis memurunun işlemleri nihayetlendi ve adliyeye sevk edildiler. Sorguları tamamlanan bu şüphelilerin ifadeleri, Ankara Cumhuriyet Savcısı tarafından alındı. Diğer şüphelilerin ise Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasına devam ediliyor ve işlemler tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ankara’da 3 Emniyet Görevlisi Adliyede!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!