G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,50
CNY4,83
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,61
GR. ALTIN2.875,71
BTC2.121.496,58

Barış Elçisi Milletvekili Bayram’a DMW’den Ödül

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayram’a, Bonn Maritim Hotel’de gerçekleştirilen törende, “engelli hakları” konusunda yaptığı uzun yıllardır süren mücadeleyle tanınmıştır. Ödülünü DMW Başkanı Prof. Dr. Günther Meinel’den alan Bayram, Oslo’da Nobel Ödülü’ne de aday gösterileceği müjdesini almıştır.

Törende konuşan DMW Yönetim Kurulu Üyesi Frederick Brabandt ise Bayram’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgi ve saygılarını ileterek, Filistin’e sağladığı destek nedeniyle teşekkür etmiştir. Ayrıca Brabandt, Bayram’ın Filistin ve Filistinliler konusundaki duyarlılığına vurgu yapmıştır.

Bonn, Almanya’da Birleşmiş Milletler DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği tarafından Bayram’a “Barış Elçisi” ünvanı verilmiştir. Bayram, bu unvana layık görüldüğü için Uluslararası Diplomatlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Günther Meinel’e teşekkürlerini iletmeyi ihmal etmemiştir.

Milletvekili Bayram’a Bonn’daki etkinlik kapsamında “Barış Elçisi” ödülü takdim edilmiştir. Brabandt, Bayram’ı tebrik ederek, Oslo’da Nobel Ödülü’ne aday gösterileceğini belirtmiştir. Ayrıca etkinlikte Bayram’ın hayatından esinlenilerek çekilen “Buğday Tanesi” adlı film de gösterilmiştir.

Bayram, ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada, doğanın pandemi, deprem ve afetler nedeniyle birçok canı aldığını ve birçok kişiyi engelli bıraktığını belirtmiştir. Barış, engelsiz bir dünya ve insanların birbirine zarar vermeden yaşaması gerektiğine vurgu yapmıştır. Ayrıca Haziran ayında BM’de yapacağı konuşmada tüm dünyaya seslenecek ve barışın önemine dikkat çekecektir.

Son olarak, Bayram’ın aldığı ödül ve verdiği mesajlar, insanlığın barış ve dayanışma üzerine yeniden düşünmesi gerektiğini hatırlatmaktadır. Bu önemli ödül, Bayram’ın emeklerinin ve mücadelesinin takdir edildiğinin bir göstergesidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Barış Elçisi Milletvekili Bayram’a DMW’den Ödül

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!