G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,59
CNY4,85
GBP44,88
EURO/USD1,10
BIST8.935,73
Petrol76,63
GR. ALTIN2.886,54
BTC2.131.081,29

Fatih Saraçhane’de Büyük Eğitim Mitingi: Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’da CHP ve eğitim sendikaları tarafından düzenlenen ‘Büyük Eğitim Mitingi’ne CHP lideri Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Milletvekilleri, sendika üyeleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Mitingde eğitim emekçilerinin haklarını savunmak amacıyla toplandıklarını belirten Özel, atanmayan öğretmenler ve mülakat mağdurlarının seslerine ses olacaklarını ve mücadelelerine destek vereceklerini ifade etti.

Özel ayrıca müfredatta yapılan yeniliği eleştirerek eğitimde şiddetin tek başına çıkarılacak bir kanun olmadığını belirtti. Sendikaların ve örgütlerin seslerinin duyulması gerektiğini vurgulayan Özel, müfredat oluştururken tüm paydaşların görüşlerine başvurulması gerektiğini dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile yaptığı tebrik ziyaretinde, 31 Mart seçimlerinin ardından İBB’nin hizmet anlayışının devam etmesi gerektiğini söyledi. Özel, önümüzdeki genel seçimlerde CHP’nin iktidara taşınması sorumluluğunun olduğunu ifade ederken, İmamoğlu da 16 milyon insana en güçlü şekilde hizmet etme bilinciyle hareket ettiklerini belirtti. Tebrik ziyareti sonrasında yapılan görüşme İBB’nin Bakırköy’deki ek hizmet binasında gerçekleşti.

Özel, mitinge katılanlara seslenerek, eğitimin herkesi ilgilendirdiğini ve mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. İmamoğlu ise eğitime verilen önemin artarak devam edeceğini ve eğitim emekçilerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
Bu konuşmaların ardından miting sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Fatih Saraçhane’de Büyük Eğitim Mitingi: Özgür Özel’den Çarpıcı Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!