G-QXXHXL9JW0
USD34,28
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST8.995,30
Petrol77,81
GR. ALTIN2.879,53
BTC2.137.068,91

İskenderun’da Suç Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin güvenliği ve huzuru için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Bu kapsamda, İskenderun ilçesinde gerçekleşen operasyonda, tefecilik, yağma, kasten yaralama ve tehdit suçlarıyla ilgili çalışma yapılmıştır.

Operasyon neticesinde Z.S., N.B., N.B. ve F.G. isimli şüpheliler gözaltına alınmıştır ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir. Tutuklanan şüphelilerin ikamet, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda; 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 18 adet fişek, bin 106 adet senet çek, alacak verecek bilgilerini içeren ajanda ve not kağıtları ele geçirilmiştir.

Operasyonun koordinasyonunda Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri işbirliği içerisinde hareket etmişlerdir. Şüphelilerin yakalanması ve suç delillerine ulaşılması için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren ekipler, başarılı bir operasyon düzenlemiştir.

Tefecilik, yağma, kasten yaralama ve tehdit gibi suçlar toplumda infial yaratan ve huzuru bozan suçlardır. Bu tür suçların önlenmesi ve faillerinin adalete teslim edilmesi güvenlik güçlerinin öncelikli görevlerindendir. Hatay Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Gözaltına alınan şüphelilerin, polisin titiz çalışması sonucu yakalanmaları ve suç delillerinin ele geçirilmesi, emniyet güçlerinin profesyonelliğini göstermektedir. Operasyon sayesinde, şehirdeki huzur ve güven ortamının korunması için önemli bir adım atılmıştır.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir. Halkın da güvenlik güçlerine her türlü desteği vererek suç ve suçlularla mücadelede yanlarında olduğunu göstermesi, şehirdeki huzur ve güvenin devamını sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İskenderun’da Suç Operasyonu: 4 Kişi Tutuklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!